De voordelen van Philips Hue!

Ken je ze al, de lampjes van Philips Hue? Met deze handige, slimme verlichting maak je van jouw huis een nog fijnere plek om in te wonen. Dat komt omdat de lampjes allemaal verbonden zijn met het internet. Daardoor kun jij vanaf je smartphone allerlei toffe instellingen en mogelijkheden gebruiken. In deze blog gaan we je daar meer over vertellen, dus lees gauw door en kom achter de voordelen van Philips Hue!

Altijd de juiste sfeer

Met de lampjes van Philips Hue kun je instellingen maken voor specifieke situaties. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd de juiste sfeer kunt creëren met een druk op de knop. Geef je een feestje? Dan sluiten de lampjes daarop aan. Heb je juist een romantisch avondje met zijn twee gepland? Ook dan is er een perfecte instelling met zwoel licht!

Gemakkelijker opstaan

De Hue lampen kunnen ook het natuurlijke licht van de ochtend nabootsen. Zo zorg je ervoor dat je altijd prettig en gemakkelijk kunt opstaan, ook al is het nog donker buiten. Door het licht van de lampen denkt je lichaam dat het ochtend is en past het zich daarop aan.

Fijn naar bed gaan

Wat in de ochtend werkt, werkt in de avond ook! De Hue lampen bootsen schemering na waardoor jouw lichaam alvast voorbereid wordt om te gaan slapen, ook al is het buiten nog erg licht. Zo val je heerlijk vroeg in slaap wanneer je dat wilt!

Slechts een greep

Bovenstaande is slechts een greep uit de vele voordelen die de Hue lampen je bieden. Ben je benieuwd naar de rest? Ga ze dan eens bekijken in de winkel of op de website van Philips. De Philips Hue lampen bieden zo ontzettend veel mogelijkheden dat je mond er van open zal vallen. We wensen je alvast veel plezier met de lampjes wanneer je ervoor kiest om ze te kopen.