De populairste schoenen van 2020

We zitten alweer halverwege het jaar 2020 en de zomer is heerlijk begonnen met goed weer. Helaas wisselend met wat regen hier en daar. Maar overwegend hebben we nog geen slechte zomer gehad. Daarom trekt de economie weer lekker aan en willen we allemaal weer lekker gaan shoppen, op stap en restaurants bezoeken. Ook in de fashion branche begint het weer helemaal aan te trekken. Door het lekkere weer willen voornamelijk de vrouwen weer mooie open schoenen kopen zodat ze weer lekker luchtig op stap kunnen gaan. Maar wat zijn nu de populairste schoenen van 2020?

Sneakers

De sneaker is toch wel de aller populairste schoenensoort van het jaar. Waar dit soort schoenen meer gericht was op sportieve jongens daar focussen de bekende merken als Nike en Adidas ook meer en meer op de vrouwen. Dat komt doordat deze schoenen ook steeds meer omarmd wordt en we eigenlijk wel verwacht worden om mannen en vrouwen als één te zien. Daardoor worden een heleboel schoenen ook als unisex schoenen verkocht wat er voor zorgt dat er gigantische aantallen verkocht worden. Merken als New Balance en Via Vai worden ook steeds populairder als sneakers.

Sandalen

We hebben het al kort gehad over de dames die hun voetjes graag willen laten genieten van de wind en zon. Daarom staan de sandalen op nummer 2 als populairste schoenen van 2020. De sandalen heb je in veel verschillende populaire merken waardoor de keuze enorm is. Zo kan iedere vrouw genieten van een nieuw paar sandalen en hier vrolijk de zomer mee doorhuppelen.

Instappers

Om in de zomerse sferen te blijven is de nummer 3 de instapper geworden. De instappers hadden vroeger een wat soft imago maar dat is compleet verdwenen. Iedereen durft weer met vol trots de instappers te dragen waardoor deze als nummer 3 is geëindigd.