De drie leukste bestemmingen voor een teamuitje

Werk je in team verband samen? Dan is een teamuitje wat voor jullie! Even lekker er tussenuit, leuke dingen met elkaar doen en de groep op een andere manier leren kennen. Wist je dat je ook hele leuke team uitjes kunt combineren met een citytrip? In deze blog vertel ik jullie de drie leukste bestemmingen voor een teamuitje.

Valencia

Een stedelijke parel in het warme Spanje. Niets leukers dan overdag een leuke teambuilding activiteit te doen zoals een ‘walking tour’ of een ‘treasure hunt’, om vervolgens ’s avonds op het terras te genieten van een echte Spaanse tapas. Meerdere dagen in Valencia? Overweeg dan ook is om een Paella cooking class te nemen, ideaal voor teambuilding. Naast de teambuilding activiteiten zijn er genoeg andere dingen te beleven in Valencia! Reisbureau Total Travel adviseert je daar met veel plezier over.

Dublin

Dublin staat uiteraard enorm bekend om Guinness. Het bekende biermerk organiseert leuke tours door de oude brouwerij en organiseert ook proeverijen. Een leuke aanrader! Dublin heeft nog meer te bieden, zo heeft de stad veel escape rooms en is het ook een ideale locatie voor een ‘scavenger hunt’. Dublin ligt maar op 1,5 uur vliegen afstand wat het een perfecte stad maakt voor een korte citytrip. Ook zijn er veel Europese hoofdkantoren gevestigd zoals die van Google, Facebook en Indeed. Met de juiste contacten wellicht de ideale mogelijkheid om business en leisure te combineren.

Praag

Praag is bij uitstek een zeer geschikte stad voor een teamuitje. Een bezoek aan het kasteel of de vele bekende musea brengen veel variatie aan in de vele mogelijke teambuilding activiteiten die hier te doen zijn. Een fietstour is erg leuk om te doen in Praag maar wat dacht je van een party vlot midden in de stad? Genoeg mogelijkheden dus! De reisspecialisten van Total Travel adviseren je hier graag over.