De BHV cursus heb ik bij ons in Twente gedaan

bhv twente

Wil jij ook je BHV Twente halen? Neem dan eens een kijkje op de website van, Veiligheids-trainingen.nl. Dit bedrijf is echt gespecialiseerd in het geven van zeer vakkundige lessen in de hulpverlening. Tevens kun je dit bedrijf vinden op diverse locaties binnen Nederland. Daarom is het zeker aan te raden om eens op de website te kijken want ik weet zeker dat er nog een hoop ondernemers zijn die zich er niet van bewust zijn dat het zelfs verplicht is om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. 

Omdat ik zelf een onderneming ben gestat waarbij ik acht werknemers in dienst heb, ben ik al snel door een goede kennis van mij erop geattendeerd dat ik er wel aan moet denken om hulpverleners in dienst te hebben die direct ter plaatse kunnen zijn als zich een ongeval voordoet.

bhv twente

Wat moet je doen in welke situatie

Omdat niemand in het bezit was van een BHV cursus, zijn wij met z’n drieën naar Twente gegaan. Drie dagen hebben wij veel informatie gekregen, veel geleerd, erg veel bewust geworden van diverse situaties zoals wat de doen bij brand of hoe herken je als iemand een beroerte krijgt en ga zo maar door. Je leert exact wat je precies moet doen in welke situatie. Dit kan namelijk van levensbelang zijn. 

Dit bericht is niet alleen een ervaring die ik deel maar ook een waarschuwing. Want hoeveel mensen heb jij om je heen als er een ongeval gebeurd?

bhv twente