Commercieel administratief medewerker

Dit zijn je opties

Binnen een jaar aan de slag als Commercieel Administratief Medewerker? Het is bij Fabius Opleidingen goed mogelijk om bij jou in de buurt klassikale lessen te volgen van ervaren docenten. Met het afronden van deze opleiding creëer je tal van mogelijkheden voor de toekomst. In de eerste plaats verbreed je je kennis in dit vakgebied; dit zorgt er ook voor dat je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot. Daarnaast ben je nooit te oud om te leren en is het altijd belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Het grote voordeel van de opleiding voor Commercieel Administratief Medewerker is dat je na afloop maar liefst twee diploma’s hebt.

Commercieel Administratief Medewerker: belangrijke schakel

Je eerste diploma ontvang je na het afronden van de opleiding Administratief Medewerker. Door deze opleiding heb je voldoende voorkennis om je te gaan focussen op de vervolgopleiding: Commercieel Administratief Medewerker. Je leert de basisfacetten van deze functie, onder andere het functioneren in een commerciële werkomgeving, maar ook commercieel handelen en het uitvoeren van commerciële administratie. Je bent daarnaast bezig met het klantcontact, je maakt offertes en verwerkt orders. Ook als het gaat om transport en de administratieve afhandeling hiervan ben je als Commercieel Administratief Medewerker een belangrijke schakel.

Nadat je ook de vervolgopleiding hebt afgerond kun je met twee diploma’s op zak op zoek gaan naar een uitdagende baan. Omdat er veel vraag is naar Commercieel Administratief Medewerkers is de kans groot dat je hier snel een baan in vindt. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag gaan en daarnaast ervaar je dagelijks de uitdagende kanten van de functie. Ben je al werkzaam als administratief medewerker binnen een bedrijf en zoek je een manier om in jezelf te investeren? Dan kun je ook intern de opleiding Commercieel Administratief Medewerker bij Fabius volgen.