Ben jij in het bezit van de BHV cursus?

Wist jij dat het verplicht is om in ieder kantoor of werkruimte een BHV-er te hebben? Weet jij dan ook direct dat een BHV cursus praktisch in iedere buurt wordt gegeven? Ik persoonlijk nog niet tot het punt kwam dat mijn werkgever wilde zien dat ik deze opleiding ging volgen. Wat dat betreft ben ik niet iemand die hiervan houdt, het zien van bloed en dergelijke. Toch wilde ik het een kans geven en mijn steentje bijdragen op kantoor.

Sinds een paar jaar ben ik hier werkzaam. Dit doe ik dan ook met onwijs veel plezier en hopelijk mag ik dit ook nog jaren blijven doen. Bij dit bedrijf krijg ik voldoende de kans om meer te mogen leren en mij te richten op de toekomst. Iets wat ik enorm prettig vind hieraan is uiteraard dat ik hiervoor niet hoef te betalen.

Gestart!

Nu dat mij de kans is gegeven om een BHV cursus te starten heb ik dit met beide handen aangepakt. Het enige wat mijn werkgever wel heeft gezegd is dat ikzelf op zoek moet gaan naar een instituut waar dit mogelijk is. Doordat ik vrijwel meteen online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van veiligheids-trainingen.nl. Zij maken het mogelijk om deze opleiding te volgen door het gehele land, dus ook in mijn regio! Overigens ben ik niet de enige die deze opleiding gaat volgen. Samen met een van mijn collega gaan wij deze opleiding volgen en heb er onwijs veel zin in!