Belastingadviseur nabij Arnhem zoeken voor mijn baas

belastingadviseur nabij Arnhem

Belastingadviseur nabij Arnhem Mijn baas vroeg mij vorige maand om op zoek te gaan naar een goede belastingadviseur nabij Arnhem. Degene die ons hier tot voor kort altijd mee hielp, is namelijk met pensioen gegaan. Om die reden heeft mijn baas mij gevraagd op zoek te gaan naar een waardige vervanger. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik op moest letten, dus daarvoor heb ik bij verschillende collega’s even nagevraagd wat belangrijk is. Meerdere keren hoorde ik terug dat vooral kennis een vereiste is.

Onze nieuwe belastingadviseur nabij Arnhem

Belastingadviseur nabij Arnhem

Toen ik online ging zoeken op ‘belastingadviseur nabij Arnhem’ kwam ik terecht op de site van Den Hartog & Hoogveld. Hier had ik vrijwel direct een goed gevoel bij, dus toen ben ik uit gaan zoeken wat anderen van hen vonden. Ik kon alleen maar positieve recensies vinden, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun dienstverlening. Samen met mijn baas heb ik toen een aantal vragen opgesteld die ik nog aan hen wilde stellen. Hiervoor heb ik toen een afspraak gemaakt en een weekje later zat ik daar op kantoor. Dit gesprek verliep heel erg goed en ik merkte dat ik een goed onderbuikgevoel had. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar het is wel iets waar ik vaak op let. 

Een hele prettige samenwerking

Uiteindelijk hebben wij er ook voor gekozen om met deze belastingadviseur nabij Arnhem in zee te gaan. Inmiddels worden wij al een paar weken door hen geholpen en dat bevalt ons goed. Het fijne is vooral dat zij heel erg transparant zijn over waar zij op dat moment mee bezig zijn. Hierdoor heb ik ook het gevoel dat zij goed werk leveren en dat het ons geld meer dan waard is. Alle papieren van de Belastingdienst zijn inmiddels verwerkt, dus wij kunnen weer een heel kwartaal daarmee vooruit.