Administratief medewerker worden

Het is een veelgevraagde functie. Ieder bedrijf heeft een administratie. Elk bedrijf heeft behoefte aan een geschoolde administratief medewerker opleiding. Daarom heeft Fabius een opleiding ontwikkelt speciaal gericht op dit beroep. Het is een gevarieerd bestaan. Deze medewerkers hebben veel sociaal contact, maken afspraken, telefoneren veel, houden dossiers bij en hebben nog een hoop andere taken. Heb jij graag veel verschillende taken, een diverse functie en graag contact met anderen? Wij sturen je graag op pad met het juiste diploma op zak.

In 9 maanden aan de slag

Je volgt bij ons dertig lessen. Eén les van drie uur per week. Je wordt geschoold op de juiste gebieden en ontwikkelt de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een administratief beroep. We stellen je een laptop ter beschikking en helpen je met het ontwikkelen van je computervaardigheden, het efficiënt omgaan met dossiers en afspraken, het behouden van het overzicht. Na de opleiding is je kans op de arbeidsmarkt heel groot. Er is immers enorm veel vraag naar.

Het diploma

Wanneer je het diploma op zak hebt van de administratief medewerker opleiding, kan je aantonen dat je klaar bent voor het beroep. Je bent professioneel, efficiënt en weet wat je doet. Je zal snel aan de slag kunnen bij een bedrijf dat helemaal bij je past. Heb je nog meer vragen? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan. Of schrijf je snel in voor de opleiding! Hopelijk zien we je snel verschijnen op één van onze 50 leslocaties.